My new birth. Min nye fødsel, skildringer om å bli født på nytt!

Det er ikke så ofte man opplever dette fenometet "bli født på nytt". Men jeg tenkte i den sammenheng at dette er mitt første blogginnlegg blir jeg på en måte gjenfødt.

Dette er jo forsåvidt et religiøst fenomen, men etter hva jeg har forstått blir enkelte bloggere sett på som guder, noe jeg mener det er god grunn til at jeg også burde bli, så derfor blir jeg gjenfødt.

 

Bli gjenfødt rent fysisk er noe jeg ikke ønsker å oppleve, er forsåvidt meget glad for at jeg ikke har noen bilder fra dette øyeblikket. Jeg kan forsteille meg at foreldrene syntes dette øyeblikket er hyggeligere en hva den nyfødte syntes. Den har tross alt bare kost seg i magen til moren i en god periode, for å komme ut til en skummel og stor verden. 

 

Men tilbake til denne bloggen, mitt første blogginnlegg, samt dette med gjenfødsel. Denne bloggen starter i dag, den vil omhandle mitt meget spennende liv, mye av mine helt klart spennende tanker, og mye annet lærerikt. Vil på det sterkeste anbefale alle å bli lesende på denne siden.

 

Kalelis er by the way ingenting spennende - utenom et sjeldent etternavn etter hva jeg har lest meg til. 

Dog om man bare tar Kal-El er det navnet til supermann, dette burde være implementert i hjernen fra ung alder, siden supermann er en nasjonalhelt og et idol!

 

 

Ps. Dette innlegget ligger under katagorien graviditet, det er grunnet i at jeg var gravid i flere måneder før min gjenfødsel.

Én kommentar

Siri

25.09.2012 kl.12:46

Mhh, dette var et snedig blogginnlegg. Men jeg kan forstå hva du mener.

Men jeg er ikke helt enig i at bloggere er guder, ikke alle.

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

23, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits