Til tykke Jørgen. Leder av Norges tungvektsforbund!

Jeg ser at man gir Kari Jaquesson etter forholdene mye tyn grunnet hennes blogginnlegg i går. Dette syntes jeg er urettferdig, samt frekt. At man ikke kan respektere hennes subjektive mening. Hallo! Det er da ikke akkurat slik at hun mobber Jørgen, selv mener jeg for så vidt han har godt av den type beskjed og tilbakemelding som dette. Mannen er jo overvektig, ikke litt, ikke middels heller han er jo kjempetykk. Det er overraskende at så mye fett faktisk kan holde seg fast på skjelettet, og at de ikke knekker av tyngden.

Jørgen, en annen ting som er viktig. Det er jo din skyld, det er som Kari sa « ingen tvinger deg til å gå inn på kiosken» dette er helt sant. Det er ingen som holder en pistol mot hode ditt å sier «spis potetgull og dipp til du så vidt kan gå». Dette er helt og holdent din egen feil. Om man tar tak i disse problemene når de oppstår ikke bare lager unnskyldninger han man en mulighet for å bli frisk. Det du har valg å gjort, du har valgt å godta det, syntes det er greit. Er det greit å ikke kunne se sine egne tær? Er det greit for at alle andre er tykke da kan jeg og bli det?

 

Du kunne sikkert vært en attraktiv mann, noe du absolutt ikke er pr. dags dato. Men du valgte å være tykk, du valgte fettet fremfor festen. Altså det er ikke slik hen at alle tykke er dumme eller noe. Da hadde man hatt en overflom av dumme mennesker. Men at enkelte har litt mindre å gå på ? det stemmer nok.

 Jørgen den gangen du begynner å spise mindre en 10000 kcal om dagen, samt beveve litt annet en musen på datamaskinen. Den dagen er du også i en prosess der du kan rissikere å gå ned i vekt. Tro meg det er en behagelig følelse. Ikke det å gå ned i vekt - for det vet jeg ikke. Men det er å være tynn, muskler fremfor fett. Nydelig følelse!

 

Velger å legge denne også under graviditet. Leste at noe slikt som 1 av 3 gravide er overvektig.

 

 

Kizzkizz kalelis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

23, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits