Når man våkner om morgen med en drage.

 

Det å våkne med en drage er alltid like spennende, for man vet aldri utfallet. Er dragen glad i dag, er dragen glad? Når man skal bedrive dragetemming er de første 10 minuttene det viktigeste, enten temmer man den, eller så slipper den løs. Som alle vet, løse drager ? det er ikke bra!

 

Det man uønsket kan ende opp med, er situasjonen der det ryker av dragen, men man har ikke fått noen reaksjon enda. Dette er muligens den skumleste situasjonen. For her ryker det av dragen, den har store øyne, noen få rynker, men ingen reaksjon. Som en dragetemmer burde man når dette oppstår svinne hen, man burde dra sin veg. Dette burde man gjøre før dragen ser at du rømmer, så her må man være snartenkt.

 

Det som nå i disse tider er meget greit er tilgangen til mobil, man kan ikke bli skadet av å sende en sms. Så dette er en trygghet, i eldre tider var dragetemmer et farlig yrke. Der risikerte man avkappet lemmer av forskjellige slag, slag, og lugging. Så helt klart har vi det bedre nå. Men man må være på vakt.

 

Muligens senere i dag, er en del faktorer som spiller inn om dette vil bli gjort. Kommer det en drageguide. Om den kommer kan det bli spennende lesestoff!

 

Kizzkizz kalelis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

23, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits