Grand Prix-deltaker risikerer ti års fengsel for dødsvold. Samt konkurranse!

Om dere slår på http://www.dagbladet.no/2012/09/27/nyheter/innenriks/vold/dodsfall/legemsbeskadigelse_med_doden_til_folge/23596090/ akkurat nå.
så ser dere mye av grunnen til at jeg ikke liker Grand Prix. Jeg er faktisk sikker på at flesteparten av Grand Prix deltagerne driver med lyssky business på fritiden. Så lyver de og eller slår andre mennesker på fritiden. Godt eksempel er jo vår siste Grand Prix fjasko, han er jo homofil uten å innrømme dette ? noe som er finurlig. Hvorfor lyve om dette, da det er sosialt akseptert for flere år siden? Eller det er generelt sett sosialt akseptert, selvfølgelig ikke fra gale halvnazister men de vet jo uansett ikke helt hva de gjør.

Jeg foreslår at man bytter ut det grunnleggende Grand Prix konseptet med noe godt og nyskapende. Vi finner høyere kvalitet blant de dårligste deltagerne i Idol. Samt har man laget en egen Grand Prix stil. Det er ikke; techno, ikke helt pop, ikke helt noenting det er en forferdelig suppe av samtlige stilarter puttet i en blender. Ikke spesielt spennende. Den gangen det kommer en Norsk Gran Prix sang jeg faktisk liker, skal jeg åpenlyst synge av min fulle hals på Karl Johan. Det er faktisk ikke ønskelig en gang!

Nå til konkurranse!

Den av dere som kan gi meg en god grunn til å fortsette med Grand Prix, skal få en selvtegnet tegning av min arm. Dere vet jo ikke hvordan jeg ser ut, så det kan jo være spennende. Du vil selvsagt få denne i ønsket postkasse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

23, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits