God morgen mennesker. Velkommen til dere alle!

Velkommen til min blogg.
I helgen må jeg si jeg syntes dere alle utenom noen få har vært skuffende dårlige lesere. Dette er jo finurlig. At dere ikke vil bruke litt av deres dyrebare tid på å skumme gjennom mine blogginnlegg. Det er noe jeg finner finurlig. Tross alt er dette bloggen om Kalelis! Kalelis sin blogg burde dere jo virkelig lese, eller hur?

Men tilbake til det viktige. Dette har vært en spennende helg, jeg har brukt tid, og penger på diverse puber i staden. Dette smakte godt, var spennende og jeg ble generelt glad av dette. Jeg lyver om jeg sier dette er noe jeg kun gjør i sjeldenheten da jeg for så vidt er ute nesten 4 helger i løpet av en måned. Dette er bare godt og sunt. Det er viktig å leve.

I dag er konkurransen. Hvilken person var den første i verden som sto på hode? Om dere har en god respons til dette, eller i det heletatt finner godt dokumenterte hendelser av slike handlinger, er det verdt en premie. Premien er et fotografi av en av mine to vakre lårmuskler. Dere kan selv velge hvilke av musklene i låret dere vil se. Logisk vil dere ikke få se de innerste da jeg ikke ønsker å kutte meg selv.


Hail Kalelis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

23, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits