Det er vel ikke slik?

Er et virkelig slik at jeg må blogge flere ganger om dagen for å få et tilfredsstillende antall lesere? Dette er finurlig vil jeg nå si. Jeg kan på ingen måte heller se at dere lesere svarer på noen av mine forespørsler i form av konkurranse e.l. Dette har jeg heller store problemer med å forsto.

Jeg garanterer premier til dere, har ikke lenger den gjennomsnittlige befolkningen et stort ønske om å motta skryt og bli premiert? Dette gir jo logisk ingen mening. Er det da slik at premiene mine ikke er tilfredsstillende?

Da velger vi en ny vri! Nestemann som i det hele tatt svarer på noe her skal motta 20,- Kr i en konvolutt til deres postkasse. Dette er ikke all verdens ? men det er da noe?


Kisskiss Mufu kalelise

2 kommentarer

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Kal El

09.10.2012 kl.14:09

Nina: Spennende kommentar Nina. Men du, denne var vel litt copy-past vel? Kunne du ikke tatt deg bryet og skrevet noe eget?

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

22, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits