Jeg ser lite til dette. Sex, samliv, førstegangssamleie!

Jeg ser helt klart ganske lite til mennesker som ønsker å dele sine seksuelle preferanser og eller ønsker.

Dette er ganske rart siden det er et av de mest søkte ordene her på blogg.no. Er det da slik at det er mange eldre herrer her som ønsker at unge kvinner eller menn skal skrive og eller poste bilder av seg selv som omhandler sex? Det er dette som er skummelt med åpne sosiale plattformer som dette. Det er en åpenhet. Denne åpenheten kan være skadelig! Selvsagt er det ikke så mange som vil poste seg selv uten klær, men det er noen. Det er problematisk da dette helt klart kan bli brukt til feil formål.

Selv er jeg som en meget seksuell aktiv ung gutt for åpenhet rundt emnet, dog mener jeg man skal være varsomme å ha ytterst høy respekt for de yngre som kan mangle en del erfaring. Altså i ung alder prøver å feiler man jo en rekke ganger, det er kanskje lettere for en 20 åring å forstå at det ikke er så smart med nakenbilder til exen for å få vedkommende tilbake, en del ville være for en 15 åring!

Nå skal det sant sies at gjennomsnittsalder for førstegangssamleie har gått opp de siste årene. Er ikke helt sikker på hvorfor? Noen som har noen tanker om dette. Vet ikke om dette er sunt eller dumt heller? Noen meninger rundt dette?

Én kommentar

Nina - VINN 5.000 KRONER!

10.10.2012 kl.21:08

Altså, jeg må bare si dette her: Bloggen din er helt rååååå!!! Jeg vet at jeg ikke har sagt det så mye til deg i kommentarfeltet akkurat, men jeg virkelig liker denne bloggen her. Føler det er så mange her på blogg.no som er så sykt falsk og prøver å etterligne hverandre å spille skuespill for ting de ikke er, men føler du ikke er sånn men er mer ekte!!! Keep it real - because it's working!!! Digger denne bloggen. Måtte bare få det ut. Håper du ikke synes det ble for mye!!

Men du! En ting til. Jeg har også en blogg, og akkurat nå har jeg en konkurranse hvor du kan være med å vinne et gavekort med Star Tour på 5000 kroner! Har du lyst å være med? Jeg håper du har lyst, det hadde jeg blitt veldig glad for. Og så lurte jeg på om du kunne postet konkurransen i et innlegg på bloggen din så enda flere får vite om den :-D ! Og kanskje på Facebook eller Twitter om du har det?!!?!? :-D :-D TUUUUUUSEN MILLIONER TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

22, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits