Første kapittel: Den radikale forandring - det nye liv!

Velkommen alle til alle!
Velkommen til dere som ikke har lest bloggen før, og hjertelig velkommen til dere som ved tidligere anledning har gått inn på min blogg!
Dere har nå anledning til å bli med på en sensasjon, det nye kapittelet. Det som har vært postet på min blogg frem til denne dagen har vært starten ? nå er det fortsettelsen. Velkommen! Jeg har i en kort periode nu postet innlegg med forskjellige temaer, det vil jeg fortsette med. Men dette er første kapittel i en blottlegningsprosess. Jeg skal vise dere hvem jeg er, hva jeg er, og hvordan jeg ser ut! Jeg skal blottlegge mine dypeste tanker, vise dere mitt fryktløse sinn, ta dere med på en reise.

Dette gleder jeg meg sårt til, svært mye. Det burde dere og.

Hyll den nye, den store, den riktige kalelis!

5 kommentarer

Diablo

10.10.2012 kl.10:18

Om du er misfornøyd med antall lesere på bloggen din, kanskje en ide å ikke skrive det i annenhvert innlegg?

Kal El

10.10.2012 kl.10:24

Diablo: Etter hva jeg vet og aner har jeg ikke klaget over dette i mitt nyeste innlegg. Dette omhandler det nye kapittelet av bloggen, en ny æra! Men hyggelig med kommentar.

Diablo

10.10.2012 kl.10:45

Lykke til, men husk du må skille deg ut for å oppnå lesere, som rosabloggerne kanskje du bør være det omvendte? Nesten mannsgris?

Skrive litt om feks..

I dag så jeg en misfornøyd tjukk dame som gnafset i seg burger, kanskje hun ville vært gladere om hun spiste gullrøtter oftere samt ikke spise mere en hva kroppen forbrenner?

Hvilke mennesketyper er parkeringsvakter? Herregud for en gjeng av imbesiller, ikke ser de deg i øynene engang når du prøver å si noe vettugt til de...

Rosabloggerne, hva med å disse disse Barbiefittene som bare spiser Betakaroten, bruker farvede linser kombinert med fake pupper og hår, jiss de ser jo faen ikke ut i måneskinn. Å pule et nek, tjaa kan være ok det, men dame, no waaaay..

Diablo

10.10.2012 kl.10:47

Men jeg er i gang, få skifta det kubilde på toppen med kanskje et deilig nek/bil/kult bilde...

Kal El

10.10.2012 kl.11:14

Diablo: Interessante tanker du har her. Jeg har ikke tenkt å være en total motsetning, men jeg er på tanken av å lage en meget annerledes blogg. Det du nevner angående en total ærlighet er derimot en stor plan, jeg skal bare etablere meg litt, samt forsto litt hvilken reaksjoner mennesker har på forholdsvis vanlig snakk. Dette er som sagt første kapittel som har begynt. Jeg kan garantere deg et paradigmeskifte! Så hold deg lesende og opplev.

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

22, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits