Rosabloggere, imbesile mennesker, og øvrigheten!

Det er en del ting man kan undres over i dagens samfunn, eller man har som regel veldig mye å undres over generelt. Om sin eksistens, religion, samfunn og lignende saker. Men en ting som har trillet rundt i mitt hode den siste tiden, som jeg ikke forstår meg på, som jeg muligens heller ikke vil godta som akseptabelt er rosabloggere!
For guds skyld det er positivt at rosabloggerne, i alle fall enkelte av de tjener penger på dette ? ellers ville det jo blitt mye utgifter for NAV. Samtlige av disse bloggerne hadde uten bloggen sin vært fremtidens trygdeytere, dette ligger rett til grunnet demmes totale mangel av hjernekapasitet. Der noen velger å starte dagen med å lese avisen, starter disse med å i det hele tatt ikke skjønne hvem de er. Så skal de skrive innlegg på bloggen, om alt fra hva de har på brødskiven til hvor mye de elsker sine venner. Kan de ikke like gjerne blottlegge alt i livet sitt da? De kunne skrevet om hvor mye dysleksi, anoreksi og lignende de led av. Hvor misfornøyde de er med seg selv uten sminke og om hvordan de ville lagd seg på rygg for ros og berømmelse. Men det gjør de ikke. De blogger om helt trivielle livshendelser, gjerne også betalt fra diverse magasiner eller sminkeprodusenter. Men igjen enda godt de gjør noe. Men til hvilken pris? Dette skaper jo massesuksesjon! Det har blitt godtatt å være blogg gropies, lese bloggene daglig, samt interessere seg for disse primitive, imbesile Barbiedukkene.
Hadde det nå vært slik, som det gjerne kunne vært for meg; man leste nyheter, interessante samfunnsaktuelle artikler, lærte om etikk og religion. Men sånn er det ikke. Dette skyver man til siden for å se at den ene bloggeren etter den andre bruker Nivea produkter. Dette er strengt tatt noe et vanlig gjennomsnittlig individ burde gi langt faen i, men det gjør man ikke. Man trykker disse bloggerne til sitt bryst, ammer de, og kjøper samme produkter som de bruker. Akkurat som disse menneske er superhelter, eller at det de gjør er det riktige? Den gangen en Kenblogger kommer, og Kenbloggeren blir sett på som en superhelt skal jeg flytte til Island. Det jeg skal gjøre på Island om det blir en realitet er å bade i den varmeste kilden jeg finner, dø der, la kjøttet skille seg fra benene mine, for å videre få dette post levert på døren til denne Kenbloggeren. Det skulle selvsagt vært et håndskrevet brev med der jeg forklarte han at et liv der man skal dilte etter en tankeløs imbesilblogger er ikke et verdig liv!
Det er for så vidt det navnet mennesker burde trykke til sitt bryst, imbesilblogg. Hørtes fresht ut.

Så til dere små barn som nå sikkert ønsker å si «men du blogger jo du og?». Ja, det gjør jeg. Men jeg gir for så vidt langt faen i om du leser bloggen min, jeg legger ikke ut tips til hvordan du skal leve, og selvsagt hadde jeg fått penger til å blogge ? så hadde jeg gjort det!


Gratulerer med dagen til alle mennesker som mister sin integritet hver eneste dag, gratulerer!
Tronearving Kalelis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

22, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits