Til alle som leser, skriver eller bryr seg. Dere burde hylle,sjarmere og elske meg!

Ved større veiskiller kan man undre seg hva som er naturlig, hva man liker og hvorfor i helvete enkelte ting er mere akseptert og eller populære en andre.
Man kan fra man er ung ? om vedkommende er av den mere oppegående arten, forstå hva som er bra, dårlig, etc. Men neida! Slik skal vi ikke ha det i dette nye internettbaserte samfunnet. For når man på 60-70 tallet valgte å røyke seg tilbake til krimkrigen med bruk av cannabioder. På 50 tallet fordrev tiden med turn, men nå benytter man tiden på blogger!
Jeg må virkelig si at dere som har lest helt ned hit er av den kategorien. Dere er hardt skadde mennesker som etter sigende trenger hjelp - øyeblikkelig hjelp! Dette er for meg et totalt tidsfordriv som kan fremme mine skriveferdigheter, hva gir det dere? Ikke så forbannet mye. Hvorfor leser dere blogger? Hvordan kom dere inn hit? Hvorfor har du lest ned hit?
Dette er ting som man kan undres over. Det er for meg meget logisk hvorfor samfunnet svinner, ungdommer blir tykke, og generelt går det nedover. Vi har nådd en topp, der vi ligger i sengene våre, der bruker vi tiden på å lese blogger ? ikke aviser? Fy faen, samfunnet dyrker nye imbesile ungdom vær eneste dag. Hva blir resultatet av dette? Om 30 år er våre 16 åringer like reflektert som dagens 5 åringer. Totalt forfall! Jeg er selv meget glad for at jeg leser bøker, debatterer, er oppdatert på nyheter, politisk engasjert. Det er jeg glad for det. For selv om jeg bare en litt over gjennomsnittlig smart fungerer jeg som en gud for alle dere som går rundt som bloggzombier.
Gleder meg faktisk om noen tiår blir jeg vel hyllet som en gud fordi jeg fortsatt kan lese.

Gratulerer med livet, evneveike fjols!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

22, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits