Noe nytt, spennende, hva rosablogg? Er det spennende - nei!

Jeg håper virkelig på god forståelse for temaet under!
Jeg skal være såpass ærlig å si at vi nå har startet i fase to av en total blottlegging av det åpenbare ? blogg er i flesteparten av tilfellene ekstremt lite givende. Det er dog meget godt og tilfredsstillende for meg som blogger, men for bloggleserene kan det jo virkelig ikke oppleves likt.
Altså for guds skyld det er flere blogger som er spennende, lærerike og sikkert godt skrevet. Mesteparten av blogger er blottlagt for slik kvalitet, små 16 åringer spyr ut blogger, og blogginnlegg. Det er helt vanvidd. For majoriteten av rosabloggerne måtte de sikkert brukt to år på et noenlunde godt blogginnlegg på 100 ord. De er nåtidens hoffnarr, bare de er samfunnsnarr uten at noen forstår det. Blogg er bedre en bøker, det er jo vanvittig! Som skrevet tidligere vi burde på en måte være lykkelige for at disse i det hele tatt gjør noe, for det er jo fremtidens navklienter vi snakker om. Når bloggene demmes blir upopulære blir de vel overkjørt av samfunnspresset, ender opp som narkomane samfunnstapere uten ytterligere forståelse for samfunnet en eldre herrer som har vandret på «plata» siden 1996. Til dere alle rosabloggere og lesere(dog tatt i betraktning dere som liker det) dere er samfunnsskavanker, dere har ingen direkte plass noen steds hen.
Når jeg ser en jente nå til dags med mac-maskinen godt plantet på bordet, så er det ikke interessante vitenskapsartikler som blir lest, det hun leser er om negl lakken til en 13 åring fra Haugesund. Den dagen dette blir ordentlig akseptert av majoriteten i det norske samfunn, flytter jeg til Island.

Ny svikt, den nye vrien, la oss ta i et tak!
PS: beklager enkelte skrivefeil i dette innlegget, jeg er ikke noen stor tilhenger av dette, men brillene mine er hjemme. Får håpe det ser etter forholdene greit ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kal El

Kal El

22, Oslo

Har kommet til jorden for å redde dere alle.

Kategorier

Arkiv

hits